Asociatia Renault Club Romania

Ajuta Asociatia Renault Club Romania donand 2% din impozitul pe venit conform legii 571/2003.
CIF: 27972078
IBAN: RO55 INGB 0000 9999 0233 9076

duminică, 9 decembrie 2012

DRL (Daytime running lights) v4 - pentru faza lunga

Proiectul Lumini de Zi pe becurile de faza lunga continua asa cum am obisnuit cu o noua versiune v4, o versiune ce a urmarit crearea unui modul si mai accesibil in privinta montajului pe masina, de dimensiuni extrem de reduse si cu un pret foarte competitiv.
Modulul a primit o noua optiune, este vorba despre posibilitatea de a primi semnal de inchidere si pe minus, optiune pe care unii din cei care utilizeaza deja un astfel de modul si-ar fi dorit-o. Concret, aceasta optiune da posibilitatea conectarii unui fir la semnalul de frana de mana si astfel in momentul actionarii levierului franei de mana cu motorul pornit, drl-ul se va stinge.
Noul modul are acum doar 3 fire ce trebuie conectate la panoul sigurantelor de lumini, aspect ce-l face usor de instalat, evident fara nicio modificare a firelor/cablajului masinii ca si pana acum.
Dimensiunile mult reduse (Lxlxh = 52x40x25mm) fac modulul usor de plasat in cam orice spatiu din zona cutiei cu sigurante sau chiar lipit de aceasta. Placuta modulului prezinta 2 gauri tehnologice ce ajuta la fixarea cu suruburi sau coliere de plastic in functie de particularitatile cutiei de sigurante.
Caracteristicile de functionare raman aceleasi, intensitate reglabila intre 18w-24w si delay (temporizare la aprindere) la fel reglabil intre 0-15sec. de la punerea contactului.
Pentru informatii suplimentare de natura tehnica sau comerciala, imi puteti scrie pe mail: forum.renault@gmail.com
Adaug, ca de fiecare data, imagini cu modele care deja beneficiaza de aceasta utila optiune:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu