Asociatia Renault Club Romania

Ajuta Asociatia Renault Club Romania donand 2% din impozitul pe venit conform legii 571/2003.
CIF: 27972078
IBAN: RO55 INGB 0000 9999 0233 9076

vineri, 26 octombrie 2012

Folie de protectie a farurilor si caroseriei

Factorii externi (mai ales iarna) cat si diferitele chimicale folosite la spalatoriile auto afecteaza din ce in ce mai mult farurile/lampile din plastic (sau asa zisul policarbonat) si elemente de caroserie cum ar fi: spoilerele, capota, praguri, pasajul aripii spate. Am vazut in ultima vreme si din ce in ce mai mult masini cu farurile complet afectate, matuite atat de mult incat cu siguranta capacitatea de iluminare este grav afectata. Problema se poate corecta aplicand un polish farurilor, insa odata polishate, farurile pierd acel strat protector exterior si in foarte scurt timp revin la aceeasi matuire.

O solutie foarte practica si accesibila este aplicarea unei folii speciale pentru protectie si mentinere a farului in stare buna. Este o folie complet transparenta, ce nu afecteaza fascicolul luminos, are o durata medie de utilizare de 6 ani si are o grosime de 150 microni, perfecta pt aplicarea pe orice suprafata curbata si rezistenta la factorii mecanici de genul impactului cu pietricele.

Va pot oferi folie transparenta Oraguard 270 pe orice dimensiune customizabila in functie de nevoia fiecaruia - pana la dimensiunea de 126cm latime, astfel incat puteti achizitiona exact cat va trebuie.
31cm x 100cm = 25 lei.
62cm x 100cm = 50 lei.
126cm x 100cm = 100 lei sau orice alta dimensiune in functie de aplicatie.
La aceste pretul se mai adauga doar 5 lei costuri de transport prin posta romana.

De asemenea pot oferi folie transparenta galbena (pt proiectoare de ceata) sau rosie (pt lampile spate) la 60 lei metrul patrat sau orice dimensiune de care aveti nevoie.

Pentru detalii si/sau comenzi contact: forum.renault@gmail.com
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu