Asociatia Renault Club Romania

Ajuta Asociatia Renault Club Romania donand 2% din impozitul pe venit conform legii 571/2003.
CIF: 27972078
IBAN: RO55 INGB 0000 9999 0233 9076

luni, 6 februarie 2012

DRL (Daytime running lights) v2 - pentru faza lunga

Dupa crearea, testarea si functionarea ireprosabila a modulului v1
http://theclioteam.blogspot.com/2011/01/drl-daytime-running-lights-pe-faruri-de.html
a urmat inevitabil dezvoltarea si imbunatatirea acestui modul si astfel a aparut v2-ul, un modul de mai mici dimensiuni si cu o importanta optiune, ce a fost propusa de chiar utilizatorii de v1 sau potentialii cumparatori, posibilitatea de a seta un "delay", o intarziere la aprinderea becurilor dupa pornirea motorului.Astfel modulul v2 se poate configura cu 4 timpi de delay pe care i-am ales astfel: 0 sec., 5 sec., 10 sec., 15 sec. si cu 4 intensitati a becurilor de faza lunga: 18w, 20w, 22w, 24w (o plaja progresiva si satisfacatoare de putere, avand in vedere ca un bec drl de golf VI (echipare de fabrica) are 19w. Modificarile se realizeaza foarte usor si rapid, prin infingerea sau scoaterea unor mici jumperi de pe modul.
O alta calitate importanta, ce s-a avut in vedere inca de la proiectare e faptul ca montarea acestui modul pe masina nu presupune absolut nicio modificare a instalatiei electrice a masinii, nu presupune taierea vreunui cablu electric, principiul de montaj fiind prin conectarea firelor modulului la sigurantele masinii, astfel asigurandu-se si o montare/demontare rapida si fara sa lase urme fizice - de fire taiate, modificate, etc.In ultimul an, in care numerosi clienti au beneficiat de avantajele acestui modul, am realizat ca produsul este de o fiabilitate ridicata (practic nu a existat nicio problema), fiind realizat cu componente de buna calitate. Acest aspect ne-a determinat sa oferim garantie nelimitata.

Ceea ce a plecat de la un proiect DRL pentru un Renault clio, s-a dovedit un produs suitabil nu numai pentru o lista lunga de modele Renault (Clio2, Symbol,Clio3, Modus, Megane1, Megane2, Scenic), dar si pentru gama Dacia (Logan, Duster) sau marci ca Skoda, Opel, VW, Daewoo. Cateva modele pe care s-a montat acest modul DRL se pot observa in pozele de mai jos.
Daca sunteti interesati de avantajele acestui modul si doriti mai multe informatii si in functie de modelul de masina detinut, puteti sa-mi scrieti pe mail: forum.renault@gmail.com


Citeste si despre noua versiune v3: http://theclioteam.blogspot.com/2012/04/drl-daytime-running-lights-v3-pentru.html